Perceel grasland De Meente te Rijssen

6 november 2018: Klik hier voor de publicatie van de hoogste biedingen https://bit.ly/2zsTTvU

Het betreft hier een geheel kadastraal perceel van circa 0.61.30 hectare. Het betreft een perceel grasland en is rechthoekig van vorm.

Het object is gelegen aan of nabij de De Meente van de gemeente Rijssen. Bij opname is geconstateerd dat de westelijke perceelgrens in het veld niet duidelijk zichtbaar is. De provincie zal bij verkoop deze grens niet (laten) uitzetten of aanwijzen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om naast dit perceel, vier andere percelen in de nabije omgeving te kopen. Het gaat om de percelen kadastraal bekend gemeente Rijssen, sectie L, nummers 116, 120, 121 en 279. De totale oppervlakte van de vijf percelen tezamen is 2.96.90 hectare.

Op de website van BOG Auctions kunt u kiezen voor de losse percelen dan wel voor het ‘mandje’ met de vijf percelen bij elkaar. Voor een directe link klik hier.

Op de kaart

De percelen

Kadastrale gemeenteKadastrale sectieKadastraal nummerMeer info
Rijssen L 173 i
Oppervlakte 0.61.30 ha
Soort perceel grasland
Straatnaam
Plaatsnaam
Totale oppervlakte: 0.61.30 ha

Detailinformatie Kavel

Op de onderstaande interactieve kaart wordt detailinformatie getoond van de aangeboden kavel(s). Door te klikken op de gegevens links van de kaart verschijnt de betreffende informatie in beeld. Door vervolgens te klikken op de percelen in de kaart komt meer gedetailleerde informatie in beeld.

U kunt op dit object bieden via

Via de knop 'Bieden' komt u op de website van Bog Auctions. Hier kunt u uw bod uitbrengen.

Deel dit object